Zamieszczone przez zgucio
opony letnie - co myślicie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez zgucioja wczoraj zamówiłem ContiPremiumContact 5 i czekam na dostawe, jak tylko przyjdą od razu zakładam na nowe alu i cały komplet na samochód
mam nadzieje że nie będą gorsze od opisywanych na froum CPC2, zaryzykowałem zobaczymy czy będę zadowolony
ja mam CPC2 . trzymaja sie asfaltu jak przyklejone.a na wodzie jest bajka bo rowki sa szerokosci palca
Komentarz
-
-
kupiłem na www.handlopex.pl a dokłanie www.handlopex.biz po 236zł/sztuka ale mam rabat na firme.
Komentarz
-
-
nie moge sie zdecydowac... :P http://1234opony.istore.pl/pl/contin...55r16-91h.html czy P7 Cinturato,a moze poprostu HP3 Kleberki?
Juz niewazne,obsluga klienta to dno i w tym sklepie na bank nie kupie juz nic.Kondziu
OCP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xtremesystems205 w 7,5 wygladaja jak fiut w przymalym kondonie. przesada lekkaO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
ja założyłem swoje CPC5 w sobote przejechałem może z 15 kilometrów , jak narazie nie mam do nich żadnych zastrzeżeń są ciche , po zmianie z conti TS830 nie zauważyłem zwiększonego szumu, jedyne co to kierownica zaczeła ciężej chodzić.
Pojeździmy zobaczymy, poczekamy na deszcz i zobaczymy jak będą się sprawować.
Komentarz
-
-
jak sprawują się Turanza T001 oraz Bridgestone Potenza Adrenalin RE002Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
mirek_p11,Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
Zadam tutaj.
Wczoraj zmieniałem opony z zimowych na letnie, zimowe na stali, letnie na aulsach, także tylko przerzucenie, pojechałem do warsztatu gdzie zawsze to robię i gość nie wyważał mi alusów... specjalnie go zapytałem czy bez wyważanie letnie, jak założył pierwsze koło, bo widzę w środku ślady bo ciężarkach które były przyklejane i odpadły, powiedział, że robi się to co 2-3 raz, jak nic nie bije.
Komentarz
-
Komentarz